Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Tuomme maahan laajaa valikoimaa erilaisia puupohjaisia tuotteita pääasiassa puusepän-, huonekalu-, keittiökaluste- ja erikoiskalusteteollisuuden tarpeisiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään oikean tuotteen yrityksesi tarpeisiin. 

1. Vara valita

Laaja valikoimamme auttaa sopivan ratkaisun löytymisessä. Tuotteet varastoidaan lämpimissä varastotiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä Valkeakoskella, jossa lämmintä varastopinta-alaa on yhteensä n. 4 000 m2.

Tutustu valikoimaan ›

2. Tilaamisen helppous

Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa. Voit tilata haluamasi tuotteet helposti ja vaivattomasti puhelimella, sähköpostilla, tekstiviestillä tai vaikka WhatsAppilla. Erikoisempienkin tilausten tekeminen sujuu kätevästi palvelevan ja auttavaisen henkilökuntamme kanssa.

Ota yhteyttä ›

3. Nopea toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle suoraan Emportin varastosta – on kyse yhdestä levystä tai useasta nipusta. Erikoistilaukset toimitetaan suoraan tavarantoimittajalta asiakkaalle. Myös nouto Emportin varastolta mahdollinen. Sovimme henkilökohtaisesti sinulle helpoimman toimitustavan.

Lataa toimitusprosessi pdf ›

Tarina


Pekka Harkki myi edellisen liimalankaa ja puuviiluja valmistaneen yrityksensä, Harved Oy:n Yhdysvaltoihin ja perusti Emport Ky:n Iittalaan vuonna 1989. Yrityksessä työskenteli aluksi kolme henkilöä ja se toimi puupohjaisten tuotteiden maahantuojana ja jakelijana.

Lue koko tarina ›